Strouhání

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hrubá
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 19.4 mg
  • Vláknina 1200 mg
  • Vitamín A 1200 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z vejce a mouky vypracujeme velmi tuhé nudlové těsto.

  • 2

    Těsto nastrouháme na jemném nebo hrubém struhadle na vál do tenké vrstvy.

  • 3

    Takto nastrouhané těsto necháme zaschnout a po zaschnutí jej vsypeme do vývaru.

  • 4

    Vaříme cca 6-8 minut.

Komentáře k receptu