Slaná silvestrovská podkova
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 662 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 41 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 250.3 mg
- Draslík 67.5 mg
- Vláknina 3740.7 mg
- Vitamín A 3740.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z listového těsta vyválíme placku, pokrájíme šunku, sýr, vařená vajíčka a rohlíky na malé kostičky, promícháme s dvěma syrovými vejci, posypeme petrželkou a poklademe na těsto.
-
2
Zavineme jako závin a stočíme do tvaru podkovy. Pečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova.
-
3
Hotové krájíme na řezy.