Rýžová kaše se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 683 kcal
- Sacharidy 116 g
- Tuky 19 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 93 g
- Cholesterol 62 mg
- Draslík 161.1 mg
- Vláknina 34491 mg
- Vitamín A 34491 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve smícháme v zapékací míse rýži, máslo, cukr a skořici. Mléko přivedeme k varu a horké nalijeme do mísy. Vše důkladně promícháme.
-
2
Troubu předehřejeme na 250C.
-
3
Mísu vložíme na 30minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 100-120C, mísu dáme do vodní lázně a vložíme zpět do trouby ještě na 4hodiny.
-
4
Hotový dezert necháme vychladnout, dozdobíme kousky skořice a podáváme.