Škvarková pomazánka s lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 964 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 39 g
- Sodík 573 mg
- Bílkoviny 142 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 306.7 mg
- Draslík 393.1 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové škvarky a sterilované lečo společně umeleme. Přidáme rajčatový protlak, papriku, hořčici, koření a sůl. Nakonec do směsi vmícháme vejce a vše chvíli povaříme.
-
2
Vychladlou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu.