Kapusta dušená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1171 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 11.6 mg
- Draslík 870.7 mg
- Vláknina 8087.5 mg
- Vitamín A 8087.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 228.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustu očistíme, opláchneme a vykrojíme košťál.
-
2
Takto připravenou kapustu nakrájíme na nudle nebo na menší kousky, krátce ji ovaříme v osolené vodě a scedíme.
-
3
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na sádle do zlatavé barvy. Přidáme ovařenou kapustu, mírně osolíme, opepříme a za občasného promíchání udusíme doměkka.