Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 615 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 55 g
- Sodík 389 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 121 mg
- Draslík 213.3 mg
- Vláknina 2359.8 mg
- Vitamín A 2359.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2544.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla.
-
2
Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut.
-
3
Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla.