Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 400 g Vepřové maso libové
  • 100 g Paprika červená
  • 150 g Anglická slanina
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 4 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 615 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 389 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 121 mg
  • Draslík 213.3 mg
  • Vláknina 2359.8 mg
  • Vitamín A 2359.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2544.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla.

  • 2

    Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut.

  • 3

    Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla.

Komentáře k receptu