Máslo kaparové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 15 g Kapary sterilované
  • 95 g Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 70 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 44 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 11.4 mg
  • Draslík 0.6 mg
  • Vláknina 96 mg
  • Vitamín A 96 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s jemně nakrájenými nebo rozsekanými kapary, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie.

  • 2

    Kaparové máslo uložíme do chladničky.

Komentáře k receptu