Zelný salát s jablky a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 1 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0.5 mg
- Draslík 226.4 mg
- Vláknina 4025 mg
- Vitamín A 4025 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté červené zelí nakrouháme na nudličky.
-
2
Spaříme vroucí vodou a necháme okapat a vychladnout.
-
3
V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100ml studené vody.
-
4
Zálivku zamícháme.
-
5
Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a vše přidáme k zelí, které vychladlo.
-
6
Zalijeme zálivkou, promícháme a dáme vychladit.