Sardelové omeletky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 12 g Máslo čerstvé
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Sardelové řezy
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 948 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 390.7 mg
  • Draslík 283.6 mg
  • Vláknina 934 mg
  • Vitamín A 934 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozšleháme a přidáme sardelové řezy rozetřené s máslem (50 g), jemně nasekanou cibuli a petrželku.

  • 2

    Na lívanečníku na másle pečeme ze směsi malé omeletky po obou stranách dozlatova.

  • 3

    Upečené ještě horké omeletky svineme do kornoutků a ihned podáváme.

Komentáře k receptu