Vejce s uzenáči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Uzenáče
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 351 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 259 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 520.7 mg
  • Draslík 155.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzenáče vykostíme, rozebereme na kousky a osmažíme na pánvi na másle (nebo na oleji).

  • 2

    Po několika minutách přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je mírně ztuhnout.

  • 3

    Pokrm podáváme horký s chlebem nebo bílým pečivem.

Komentáře k receptu