Opilá jablka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 717 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 53 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 150.7 mg
- Draslík 260 mg
- Vláknina 7748 mg
- Vitamín A 7748 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka nakrájíme na plátky, vykrojíme jadřince.
-
2
Ze surovin - mouky, cukru, oleje, vejce a vína zpracujeme hladké těsto a namáčíme do něj plátky jablek.
-
3
Smažíme je dozlatova na rozehřátém oleji.
-
4
Poté je pocukrujeme.