Skopové kotlety s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Skopové kotlety
  • 60 g Slanina vepřová
  • 100 g Klobása Dunajská
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 751 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 64 g
  • Sodík 321 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 10.2 mg
  • Draslík 115.2 mg
  • Vláknina 1844.8 mg
  • Vitamín A 1844.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.5 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.

  • 2

    Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.

  • 3

    Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.

Komentáře k receptu