Minutkový guláš s lečem
Suroviny
- 250 g Hovězí roštěnka níz. peč.
- 80 g Sýr Eidam cihla 40%
- 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 ks Cibule
- 2 ks Feferony
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 2 polévková lžíce Olej rostlinný
- 4 polévková lžíce Lečo sterilované
- 4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 510 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 36 g
- Sodík 550 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 99.9 mg
- Draslík 626.7 mg
- Vláknina 2573.5 mg
- Vitamín A 2573.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zprudka opečeme na oleji.
-
2
Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přisypeme mletou papriku, přilijeme vývar, přidáme nasekané feferonky, lečo, sůl, pepř a krátce podusíme.
-
3
Guláš rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.