Dietní rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 7 g
- Sodík 240 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 9.7 mg
- Draslík 56.1 mg
- Vláknina 152 mg
- Vitamín A 152 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme a necháme chvíli odležet.
-
2
Porce obalíme v hladké mouce a nasucho opečeme na teflonové pánvi. Podlijeme vývarem z kostí a pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Podle potřeby můžeme podlít horkou vodou.
-
3
Měkké filé vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře. Do šťávy přidáme kousek másla, ale už nevaříme.