Filé obalované v sýru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Omáčka tatarská
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 525 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 256 mg
  • Bílkoviny 81 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 227.8 mg
  • Draslík 66.5 mg
  • Vláknina 871.5 mg
  • Vitamín A 871.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé nakrájíme na tenké plátky, osušíme, osolíme a necháme asi 15 minut odležet.

  • 2

    Plátky filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nastrouhaném sýru. Porce osmažíme na oleji po obou stranách dozlatova.

  • 3

    Hotové plátky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu