Filé obalované v sýru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 525 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 32 g
- Sodík 256 mg
- Bílkoviny 81 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 227.8 mg
- Draslík 66.5 mg
- Vláknina 871.5 mg
- Vitamín A 871.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé nakrájíme na tenké plátky, osušíme, osolíme a necháme asi 15 minut odležet.
-
2
Plátky filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nastrouhaném sýru. Porce osmažíme na oleji po obou stranách dozlatova.
-
3
Hotové plátky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.