Vepřová kýta v kedlubnách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 16 g
- Sodík 384 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 67 mg
- Draslík 748.1 mg
- Vláknina 7959.5 mg
- Vitamín A 7959.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opečeme na oleji spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí. Maso osolíme a opepříme.
-
2
Kedlubny oloupeme, nastrouháme na kolečka a přidáme k masu. Společně dusíme do měkka.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.