Rajčata na česneku s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 40 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Majoránka
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 0.28 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 188 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 287 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 588.9 mg
  • Vláknina 5218.3 mg
  • Vitamín A 5218.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.7 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na oleji spolu s nasekaným česnekem. Přidáme rozšlehaná vejce smíchaná s nastrouhaným sýrem a necháme zhoustnout.

  • 2

    Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou promíchanou se špetkou majoránky.

Komentáře k receptu