Hermelín s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1205 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 311.3 mg
- Draslík 116.5 mg
- Vláknina 2504.8 mg
- Vitamín A 2504.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hermelín nakrájíme na tenké plátky a urovnáme do pánvičky vymazané máslem. Na sýr rozklepneme vejce, bílky osolíme, opepříme, posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí a tenkými plátky okurky. Na mírném ohni zahříváme, až se sýr roztaví a bílky ztuhnou.
-
2
Pokrm ihned upravíme na talíře a pokapeme kečupem.