Polévka z pražené krupice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 9 g
- Sodík 950 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 57.5 mg
- Draslík 283.5 mg
- Vláknina 3705.6 mg
- Vitamín A 3705.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krupici dozlatova osmažíme na másle a poté po malých dávkách přiléváme zeleninový vývar.
-
2
Povaříme cca 15 min.
-
3
Přilijeme do polévky rozkvedlané čerstvé vejce a krátce povaříme.