Polévka z pražené krupice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 l Vývar zeleninový
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Pšeničná krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 950 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 57.5 mg
  • Draslík 283.5 mg
  • Vláknina 3705.6 mg
  • Vitamín A 3705.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krupici dozlatova osmažíme na másle a poté po malých dávkách přiléváme zeleninový vývar.

  • 2

    Povaříme cca 15 min.

  • 3

    Přilijeme do polévky rozkvedlané čerstvé vejce a krátce povaříme.

Komentáře k receptu