Polévka okurková
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 3860 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 16 mg
- Draslík 191.3 mg
- Vláknina 6559.8 mg
- Vitamín A 6559.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do scezeného masového vývaru přidáme drobně pokrájené okurky. V případě, že mají silnou slupku, oloupeme je.
-
2
Vaříme doměkka.
-
3
Poté polévku přisolíme, opepříme, přikyselíme a přilijeme smetanu.