Oříšková nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 883 kcal
- Sacharidy 77 g
- Tuky 62 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 2 mg
- Draslík 701.4 mg
- Vláknina 20589.6 mg
- Vitamín A 20589.6 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 15.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cukr pokropíme 2 lžícemi vody a svaříme na nit.
-
2
Přidáme mleté oříšky, asi 3 lžíce mléka a odstavíme z ohně.
-
3
Nakonec přimícháme vanilkový cukr, citronovou kůru a strouhanku.
-
4
Zahustíme a necháme vychladnout.