Brambory s vejci v bylinkové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 9 g
- Sodík 541 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 256.1 mg
- Draslík 743.1 mg
- Vláknina 6663.5 mg
- Vitamín A 6663.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce, zchladíme a oloupeme. Ponecháme je celé.
-
2
Jogurt smícháme s trochou hořčice, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Přidáme nasekané bylinky.
-
3
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozpůlíme.
-
4
Na talíř upravíme brambory a vejci a podlijeme je připravenou omáčkou.