Podbrdská cibulačka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 123 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 4 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 75.1 mg
- Vláknina 1721 mg
- Vitamín A 1721 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji. Zalijeme vodou, krátce povaříme.
-
2
Plátky veky osmahneme do zlatova, položíme na ně vždy jeden plátek sýra a vložíme do talířů. Na ně nalijeme cibulový vývar a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.