Plněný Hermelín v pivním těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 130 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Salám jemný
  • 360 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.17 šálek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 679 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 560 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 222.6 mg
  • Draslík 114.9 mg
  • Vláknina 2047.5 mg
  • Vitamín A 2047.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vychlazené Hermelíny rozkrojíme (každý na 3 kolečka). Mezi každá dvě kolečka sýra vložíme kolečko salámu, sýry dobře přimáčkneme.

  • 2

    Připravíme těstíčko rozšleháním vajec, mouky, piva, lžíce oleje a soli.

  • 3

    Naplněné Hermelíny namočíme do těstíčka a usmažíme na oleji po obou stranách.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu