Růžičková kapusta vařená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kapusta růžičková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 63 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 10525 mg
  • Vitamín A 10525 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme kapustu a necháme okapat.

  • 2

    Podáváme posypanou opraženou strouhankou a polijeme rozehřátým máslem.

Komentáře k receptu