Krupičná kaše s cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 22 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 49 mg
- Draslík 21.9 mg
- Vláknina 1710 mg
- Vitamín A 1710 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na polovině dávky másla mírně opražíme krupici. Rozvaříme ji s mlékem, osolíme a za stálého míchání vaříme asi 10 minut.
-
2
Uvařenou kaši rozdělíme na talíře a omastíme ji na zbylém másle osmaženou, jemně nakrájenou cibulkou.