Brambory pečené II.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 0 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1032.5 mg
- Vláknina 12500 mg
- Vitamín A 12500 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky vysoké zhruba 7,5 mm. Osolíme a dáme péct do trouby na smaltovaném plechu.
-
2
Pokud brambory připravujeme pro jednu osobu, upečeme je na plotýnce přiklopené kastrolem.