Brambory dušené II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 9 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 1117 mg
- Vláknina 13413 mg
- Vitamín A 13413 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na plátky.
-
2
Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme brambory, zaprášíme je 2 lžícemi hladké mouky, osolíme, zamícháme a do roviny zalijeme masovým vývarem.
-
3
V troubě dusíme dorůžova.