Cejn na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 111 g
- Sodík 280 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 365.8 mg
- Vláknina 7794.3 mg
- Vitamín A 7794.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V 1/2 l vody osolené 2 lžícemi vody vaříme porce ryby asi 5 minut.
-
2
4 pláty alobalu potřeme máslem, vložíme na ně po jedné porci cejna, opepříme, přidáme lžíci másla, zeleninu nakrájenou na kousky, kolečka cibule a vše zakapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Alobal dobře zabalíme do tvaru balíčků, vložíme do kastrolu naplněného ze 2/3 vařící vodou a vaříme na mírném ohni 15-20 minut.