Slepice na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 682 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 27 g
- Sodík 684 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 252.3 mg
- Draslík 703 mg
- Vláknina 919.7 mg
- Vitamín A 919.7 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou slepici naporcujeme a uvaříme v osolené vodě.
-
2
Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a opečeme na ní porce slepice. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou muškátového oříšku, kari kořením, novým kořením a nakonec přidáme kečup.
-
3
Potom vše podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.