Bránovské grundle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 12 ks Grundle
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Celer - nať
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 276 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 24.9 mg
  • Draslík 317.5 mg
  • Vláknina 4301.1 mg
  • Vitamín A 4301.1 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme oloupaný, na nudličky nakrájený celer, prolisovaný česnek a nasekanou celerovou nať.

  • 2

    Očištěné a omyté rybky osolíme, opepříme a naplníme celerovou směsí. Spíchneme je jehlou nebo převážeme nití.

  • 3

    Rybky narovnáme do pekáčku, obložíme máslem a pečeme 15-20 minut.

Komentáře k receptu