Králík na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 595 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 32 g
- Sodík 567 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 143 mg
- Draslík 1453.7 mg
- Vláknina 25359.8 mg
- Vitamín A 25359.8 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné králičí maso naporcujeme a osolíme. Na každou porci připíchneme párátkem plátek slaniny.
-
2
Maso naskládáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, máslo a pepř. Pečeme v horké troubě a během pečení podléváme vypečenou šťávou a horkou vodou.
-
3
K téměř měkkému masu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a maso dopečeme.