Pstruzi na trávníku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Pstruh
  • 0.5 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 0.2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 310 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 314 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 117.2 mg
  • Draslík 722 mg
  • Vláknina 500 mg
  • Vitamín A 500 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z pstruhů odstraníme kůži, osolíme je, nakrájíme na menší kousky a na 1 hodinu uložíme do chladničky.

  • 2

    Máslo smícháme se sardelovou pastou a směs rozehřejeme. Každý kousek ryby jí potřeme a zprudka opečeme.

  • 3

    Opečené kousky pstruhů obalíme drobně nakrájenými bylinkami a ihned podáváme.

  • 4

    Při dopékání nemá maso zhnědnout.

Komentáře k receptu