Pstruzi na trávníku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 14 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 117.2 mg
- Draslík 722 mg
- Vláknina 500 mg
- Vitamín A 500 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z pstruhů odstraníme kůži, osolíme je, nakrájíme na menší kousky a na 1 hodinu uložíme do chladničky.
-
2
Máslo smícháme se sardelovou pastou a směs rozehřejeme. Každý kousek ryby jí potřeme a zprudka opečeme.
-
3
Opečené kousky pstruhů obalíme drobně nakrájenými bylinkami a ihned podáváme.
-
4
Při dopékání nemá maso zhnědnout.