Omeleta selská

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Brambory vařené
  • 0.52 polévková lžíce Sádlo syrové
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 323 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 638 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 496.1 mg
  • Draslík 556.5 mg
  • Vláknina 5700 mg
  • Vitamín A 5700 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájenou na tenké kroužky osmahneme na půlce množství sádla. Přidáme nakrájené vařené brambory, osolíme a osmažíme dočervena.

  • 2

    V hrnku rozkvedláme vejce se 2 lžícemi vody a osolíme.

  • 3

    V pánvi rozpálíme zbylé sádlo, nalijeme na ně vejce, upečeme omeletu. Naplníme ji opečenými bramborami a přehneme.

Komentáře k receptu