Srnčí hřbet

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Zelenina nakládaná
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 20 dkg Šunkový salám
  • 1 balení Želatina v prášku
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 382 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 306.7 mg
  • Draslík 269.7 mg
  • Vláknina 9587.5 mg
  • Vitamín A 9587.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařená vajíčka nakrájíme na kostičky, salám nastrouháme.

  • 2

    Sterilizovanou zeleninu slijeme stranou a v ní rozpustíme želatinu.

  • 3

    Vše smícháme dohromady a vlijeme do formy srnčího hřbetu.

  • 4

    Necháme v chladničce ztuhnout do příštího dne.

Komentáře k receptu