Grilovaná treska se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 120 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Hořčice v prášku
  • 0.5 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 371 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 119 mg
  • Draslík 116.4 mg
  • Vláknina 1424.8 mg
  • Vitamín A 1424.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme nastrouhanou cibuli, strouhaný sýr, měkké máslo a hořčici. Směs osolíme a opepříme.

  • 2

    Porce tresky potřeme rozpuštěným máslem, položíme na grilovací mřížku a zvolna grilujeme po obou stranách cca 5 minut.

  • 3

    Potom na porce ryby naneseme připravenou směs a navrch dáme vždy dva plátky rajčete. Grilujeme ještě asi 5 minut.

Komentáře k receptu