Grundle pečené s kmínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 21 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 31.3 mg
- Vláknina 367.5 mg
- Vitamín A 367.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchané, očištěné grundle složíme těsně vedle sebe do vymaštěného pekáčku. Na povrchu je omastíme máslem, osolíme, okmínujeme a pečeme, až jsou křupavé.
-
2
Takto upravené grundle můžeme sníst celé i s kostičkami.
-
3
Podáváme s čerstvým chlebem.