Pěna z tuňáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 120 g Tuňák v oleji
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 dl Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 903 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 78 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 241.6 mg
  • Draslík 252.2 mg
  • Vláknina 159 mg
  • Vitamín A 159 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z tuňáka rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, pepř, sůl a vše třeme asi 5 minut.

  • 2

    Potom po částech přimícháme ušlehanou smetanu a necháme v chladu ztuhnout.

  • 3

    Pěnu plníme do trubiček nebo šátečků z lístkového těsta nebo do vydlabaných půlek rajčat a paprik.

  • 4

    Tuňákovou pěnu můžeme připravit také v mixéru.

Komentáře k receptu