Hřibový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 816 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 76 g
- Sodík 802 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 147.7 mg
- Draslík 142.7 mg
- Vláknina 4281.8 mg
- Vitamín A 4281.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 10.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kousky nasekané uvařené makarony, nahrubo nakrájené kyselé hřiby, na kousky nakrájenou šunku a nasekanou petrželku osolíme, opepříme, pokapeme octem a mírně osladíme.
-
2
Nakonec do salátu přidáme majonézu a vše lehce promícháme. Salát ozdobíme plátky uvařených vajec a snítkou petrželky.