Dušená kedlubna s pórkem a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 4 g
- Sodík 367 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 247.8 mg
- Vláknina 5268 mg
- Vitamín A 5268 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou kedlubnu a očištěný pórek nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolkami. Vše osolíme a dusíme na másle doměkka.
-
2
Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.