Medailonky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 57 g
- Sodík 185 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 426.8 mg
- Vláknina 2161.5 mg
- Vitamín A 2161.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na 6 malých plátků, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.
-
2
Šťávu zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou, povaříme a přidáme kousek másla. Na talířích ozdobíme každý plátek prolisovanou, dušenou zeleninou.
-
3
Podáváme s bramborovými hranolkami.