Polévka z růžičkové kapusty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 209 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1306 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 141.2 mg
- Draslík 1138 mg
- Vláknina 3945.5 mg
- Vitamín A 3945.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle.
-
2
Zalijeme ji vývarem, osolíme a přidáme omytou, nakrájenou kapustu, na kostičky nakrájené brambory a opepříme. Vše uvaříme doměkka.
-
3
Nakonec do polévky rozkvedláme vejce.