Vepřové maso s houbami a pórkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pórek
  • 400 g Vepřové ve vlastní šťávě
  • 100 g Houby čerstvé
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 412 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 95 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 387 mg
  • Vláknina 6915.8 mg
  • Vitamín A 6915.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z konzervy oddělíme sádlo a osmahneme na něm očištěné houby nakrájené na plátky.

  • 2

    Přidáme očištěný, na nudličky nakrájený pórek a osmažíme. Podlijeme trochou vody, zaprášíme moukou a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.

  • 3

    Maso dobře prohřejeme a přidáme do pórku. Vše společně podusíme, případně osolíme.

Komentáře k receptu