Vepřové maso se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 446 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 37 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 37.7 mg
- Vláknina 887.4 mg
- Vitamín A 887.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a rajčatový protlak. Za stálého míchání krátce osmahneme.
-
2
Ke směsi přidáme maso a dobře prohřejeme. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.