Celerový salát s jablkem a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 64 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 0 g
- Sodík 387 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 382.2 mg
- Vláknina 6034 mg
- Vitamín A 6034 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okapaný celer nakrájíme na malé kousky, oloupané jablko a cibuli na malé kostičky.
-
2
Přidáme jemně nasekanou petrželku, trochu nálevu z celeru, osladíme a podle potřeby osolíme.
-
3
Salát promícháme a ihned podáváme.