Celerový salát s jablkem a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Cukr krupice
  • 400 g Celer sterilovaný
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 64 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 387 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 382.2 mg
  • Vláknina 6034 mg
  • Vitamín A 6034 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okapaný celer nakrájíme na malé kousky, oloupané jablko a cibuli na malé kostičky.

  • 2

    Přidáme jemně nasekanou petrželku, trochu nálevu z celeru, osladíme a podle potřeby osolíme.

  • 3

    Salát promícháme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu