Hlávkový salát s vejci a ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 3 g
- Sodík 88 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 77.8 mg
- Vláknina 2240 mg
- Vitamín A 2240 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté listy salátu nakrájíme na nudličky, omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka.
-
2
Připravíme zálivku z octa, 3 lžic vody, oleje, cukru a soli. Nalijeme ji na zeleninu a lehce promícháme.
-
3
Na talíři každou porci ozdobíme dílky natvrdo uvařeného vejce.