Vařená kapusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 11 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 1117.5 mg
- Vláknina 10000 mg
- Vitamín A 10000 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 300 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou kapustu nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vyjmeme ji a necháme okapat.
-
2
Kapustu přendáme na talíře a každou proci pokapeme rozehřátým máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.