Hlávkový salát se slaninou po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 12 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 52.1 mg
- Vláknina 2880 mg
- Vitamín A 2880 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát rozebereme po listech, opláchneme vodou a necháme okapat.
-
2
Připravíme si zálivku z vody, octa, soli a promícháme se salátem.
-
3
Nakonec polijeme 2 lžícemi pokrájené vyškvařené slaniny.