Přírodní vepřová kotleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 28 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 85 mg
- Draslík 343 mg
- Vláknina 315 mg
- Vitamín A 315 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme.
-
2
Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem.
-
3
Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky a tatarská omáčka.