Zadělávané hovězí srdce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 643 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 32 g
- Sodík 462 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 321.2 mg
- Draslík 1389.5 mg
- Vláknina 29109.1 mg
- Vitamín A 29109.1 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté srdce vložíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, pepř, nové koření a bobkový list. Zvolna vaříme doměkka. Měkké srdce vyjmeme a nakrájíme na plátky.
-
2
Na oleji osmahneme mouku dočervena, zalijeme ji trochou vývaru ze srdce, přidáme nakrájené srdce a mrkev uvařenou ve vývaru nakrájenou na kolečka.
-
3
Nakonec šťávu ochutíme sójovou omáčkou.